Öppningserbjudanden!!!!

På fredag – den 16 december – finns thunder king i butiken! Du får köpa 20 askar för 10 kr/ask. (Därefter 19 kr/ask.)

För att göra plats på lagret för ytterligare leveranser har vi tagit fram några produkter som vi säljer lådvis. Dvs. du kan även köpa dem styckvis till priserna du hittar på hemsidan. Men lådpriserna blir betydligt billigare.

 

Det finns bara ett begränsat antal lådor – och vi kommer släppa hälften på fredagen och hälften på lördagen. Om det räcker till alla? Det kan vi inte lova – det beror helt på hur många som kommer.

 

Varför börjar vi med rean?
Vi behöver plats på lagret till ytterligare leveranser (bl a har vi ännu inte fått in Sun Explosion). Genom att sälja ut icke-CE-märkta produkter som vi har mycket av riskerar vi inte att behöva rea ut det den 30-31 (när köerna alltid är långa). Bättre att premiera de kunder som kommer när det är gott om plats i butiken.

Hur länge kan man vänta med att komma?
Svårt att svara på – men säkrast är att vara på plats klockan 10 när vi öppnar. Och observera att priserna i filmen endast gäller den 16-17 december. Därefter är det priserna på hemsidan som gäller.

Hur mycket finns kvar den 29 december?
Omöjligt för oss att svara på. Vad vi däremot vet är att utbudet aldrig varit så stort som just nu och att många produkter troligen är slutsålda redan innan jul. Men var lugna – sortimentet kommer ändå vara störst och du kommer hitta fyrverkerier ända fram till 12-slaget.

Vad vi däremot kan garantera är att du inte kommer hitta några rea-priser den 30-31 december. Den riktiga rean kör vi i helgen! Därefter är det priserna på hemsidan som gäller.

Så vill du göra en riktigt bra affär – planera in ett besök den 16-17 december!