Allmänt

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument lägger en order hos Sven Jönssons Cykelaffär AB (organisationsnummer 556437-0152), via www.4verkeri.se. Villkoren är enbart tillämpliga när du som konsument genomför ett köp på denna webbplats.

Genom att acceptera de Allmänna villkoren bekräftar du att du är minst 18 år gammal och att du uppfyller de villkor som presenteras här. Du bekräftar även att du har läst informationen och accepterar hantering av personuppgifter och cookies.

Vid hantering av pyrotekniska artiklar (undantaget en del artiklar för inomhusbruk) måste du vara minst 18 år fyllda. Vi kräver att du kan uppvisa giltig legitimationshandling vid avhämtning.


Ordrar

Minsta ordervärde är 1.500 kr. En orderbekräftelse skickas till din mejl när din order har accepterats. Spara orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt med oss.

Från det att du mottagit en orderbekräftelsen ingår du i ett köpavtal med oss. Beställda produkter förblir vår egendom tills det att vi mottagit fullständig betalning.

Vi kan neka din order med anledning av saker som felaktiga personuppifter och/eller tidigare skulder.

Efter att vi erhållit betalning tar vi ut en avgift om 395 kr för alla ändringar i avtalet. (Dvs om du vill byta produkter, ändra bilnummer eller utlämningstid.) Om du inte infinner dig på avtalad utlämningstid tar vi också ut en administrationsavgift om 395 kr.


Kunduppifter

När du ska genomföra en beställning kommer du att bli ombedd att uppge vissa personuppgifter. Du ansvarar själv för att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga.

Du åtar dig att se till att ingen annan kan använda dina uppgifter. Om du misstänker att obehörig fått tillgång till dem ska detta anmälas till oss omgående. Du ansvarar för eventuella köp som görs med dina uppgifter om ingen sådan anmälan gjorts.


Priser & avgifter

Angivna priser gäller för ordrar som läggs via webbplatsen. Priserna anges i svenska kronor (SEK). Samtliga priser innefattar moms. Eventuella betalnings- och/eller fraktkostnader anges separat.

Betalning sker via swishnummer 123 120 53 76. När vi mottagit din betalning får du en bekräftelse på angiven mejl. Ha bekräftelsemejlet tillgängligt när du ska hämta dina varor.


Frakt & utlämning

Beställda produkter hämtas ut hos Sven Jönssons Cykelaffär (Billesholmsvägen 95) under den tid du angivit. Du väljer tid för avhämtning i kassan. Beställningen måste läggas minst 24 timmar innan avhämtning. Kommer du inte under angiven tid måste det meddelas till- och bekräftas av personal på plats i butiken.

Vi erbjuder inga fraktalternativ, utan alla beställda produkter hämtas på gården i Billesholm,


Immateriella rättigheter

Webbplatsen och allt dess innehåll ägs av Jönssons Cykelaffär AB och våra licensgivare. Innehållet skyddas av immateriell lagstiftning. För att få använda varumärken, företagsnamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout och information om produkter, tjänster och annat innehåll krävs skriftligt godkännande från oss på 4verkeri.se och Sven Jönssons Cykelaffär.


Friskrivning

Vi reserverar oss för eventuella fel i bild och typografi. I det ingår felaktiga produktbeskrivningar, priser och inkorrekt information gällande en produkts lagerstatus. Vi har rätt att, när så krävs, korrigera uppenbara fel genom att ändra eller uppdatera information på hemsidan. Under säsongens mest intensiva dagar har vi inte möjlighet att hålla hemsidan uppdaterad vad gäller lagerstatus.

Bilderna på hemsidan är tänkta att illustrera produkten i fråga – innehåll och utseende för kan variera något från produkt till produkt.


Tillämplig lag & tvist

Eventuella tvister ska i första hand lösas i samförstånd med Sven Jönssons cykelaffär.

Tvist rörande tolkning eller tillämpning av dessa Allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk lag.