Så du är nyfiken på våra produkter? KUL!

Här skulle en kunna tänka sig att få ta del av “mindre kul” information i form av köpevillkors och andra villkor som följer av köp från 4verkeri.se och Jönssons Cykelaffär. Kruxet är att det i dagsläget inte är möjligt att genomföra något köp genom denna hemsida, varför inte heller några köpvillkor tycks behövas. Det kan dock vara viktigt att poängtera andra, aktuella villkor, såsom de villkor som följer av hantering av fyrverkerier.

Vid hantering av pyrotekniska artiklar (undantaget en del artiklar för inomhusbruk) krävs att en är minst 18 år fyllda. För att få köpa fyrverkerier hos oss krävs att du är över 18 år samt att du kan uppvisa giltig legitimationshandling.

Därtill kan nämnas satt alla priser gäller den svenska kronan (SEK). Samtliga priser innefattar moms.

Webbplatsen och allt dess innehåll ägs av oss och skyddas av svensk egendoms- och marknadsföringslagstiftning. För att få kopiera eller använda varumärken, företagsnamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout och information om produkter, tjänster eller annat innehåll krävs skriftligt godkännande från oss på 4verkeri.se och Jönssons Cykelaffär.

Vi reserverar oss för slutförsäljning av enskilda produkter samt för eventuella fel i bild och typografi (såsom fel i produktbeskrivningar, tekniska angivelser eller felaktiga priser). Vi har rätt att, när så krävs, korrigera uppenbara fel genom att ändra eller uppdatera information på hemsidan. Tilläggas bör att vi under säsongens mest intensiva dagar inte har möjlighet att hålla hemsidan uppdaterad vad gäller lagerstatus.

Bilderna på hemsidan är tänkta att illustrera produkten i fråga – innehåll och utseende för kan variera något från produkt till produkt.

Med det sagt; Vi ser fram emot att snacka fyrverkerier med dig under ditt nästa besök i vår butik – Nordens största fyrverkeributik. Ses snart! Känner du dig osäker över hur du hittar till oss? Här har du en vägbeskrivning.