Vilket är din favoritbomb?

Sedan sedan bombhyllan filmades har vi även fått in Display Bomb från Hanssons – 2 i förpackning för 49 kr! Display Bomb beskrivs så här av Robin Nicander: ”Display Bomb är en mycket trevlig bomb med en krutvikt av 80 gram, vilket placerar bomben i det övre skiktet på marknaden. Display Bomb är välkomponerad och har en fyllig och ihållande cirkulär palmträdskrevad i silver med röda kometer, av högsta klass och kvalité!”

display-bomb

De större bomberna; Big Bang, Jubileumsbomb och Gold Spider finns inte heller med på bombhyllan.

Big Bang är vår allra största bomb. Så här beskriver Robin Nicander Big Bang:
”Big Bang är en spektakulär finalbomb med multipla urladdningar och krevader, för att vid detonation kunna skapa ett stjärnskådespel i guld, rött och grönt av absolut högsta kvalité. Big Bang är laddad med ett flertal rör av diameter i det högre gällande spektrumet, för att vid detonering pryda himlen över en väl avvägd yta.”

Jubileumsbomb och Gold Spider är, liksom Big Bang, snygga avslutningar på fyrverkeriet.

Den 16-17 december kan du köpa en hel låda Gold Spider till ett riktigt bra pris!

Elias beskriver sin favoritbomb – Stjärnbomben från Linders – sä här: ”En fin bomb med mycket knall och fina färger som ger ett riktigt bra festfyrverkeri.”