Hur mycket finns kvar efter den 27 december?

I Billesholm hittar du Sveriges största utbud av fyrverkerier. I år är utbudet extra stort – samtidigt finns många produkter bara i ett fåtal. T ex har vi bara ett fåtal Night Planner kvar. När dessa säljs är omöjligt att veta. De kan vara sålda i kväll – eller så finns de kvar till den 30:e.

Andra produkter har vi väldigt mycket av, t ex Thunder King. Men även här är det svårt att veta hur mycket som går åt. Därför sätter vi maxgränser för det låga priset (10 kr/ask). T o m den 17 december får du köpa 20 askar för 10 kr/ask. För ask nr 21 osv betalar du 19 kr/ask.

Därefter kommer vi inventera lagret. Det är möjligt att vi då sänker maxantalet till 10 askar för 10 kr/ask. Då räcker det längre.

Den 27:e kommer vi böra ny inventering. Skulle det visa sig att lagret riskerar sälja slut kommer vi sänka maxantalet till 5 askar osv.

På vår hemsida står ”Med reservation för slutförsäljning.” Det är helt enkelt för att det är omöjligt för oss att beräkna hur mycket som går åt. Vi vill ju inte heller stå med ett jättelager osålt den 31/12 (och någon rea är det aldrig den 31/12 – det har vi inte tid med då).

Någon har frågat om vi kan lägga undan. Det tar tid och är inte schyst mot andra kunder. Därför har vi bestämt att vi endast lägger undan om du förskottsbetalar produkterna och pengarna finns på vårt konto den 22 december. Avhämtning ska ske senast den 28 december – därefter ”bränner de inne”. De sista dagarna har vi för hög arbetsbelastning för att ha utrymme för avhämtningar.

Så ett tips – vill du få tillgång till vårt enorma utbud eller handla till riktigt låga priser – ta dig till Billesholm den 16-17 december. Därefter kan vi inte uttala oss om vad som kommer finnas kvar.

Vad vi kan uttala oss om är att det kommer finnas mycket att välja på enda fram till 12-slaget den 31/12. Men vilka produkter återstår att se!