Snart, snart, snart….

Vi hade tänkt börja uppdatera hemsida mm den första december. Men frågorna började komma redan i början av november. Därför la vi upp några korta filmer på youtube så att du kunde se vad som händer i butiken.

Frågorna och kommentarerna blev många. Så nu lägger vi upp en film om dagen.

Varför inte lite fredagskul? En tävling på instagram. Säger bara wow så kul att läsa era kommentarer! Förhoppningsvis börjar kunderna tagga in #4verkeri.se snart också!

Facebook sidan har skötts av Robin Nicander hela sommaren – och hans kunniga kommentarer imponerar!!! I år blir det några till som kommer hjälpa till att svara på enklare frågor som När börjar ni sälja? Hur många thunderking får man köpa? (Frågor som mestadels besvaras under FAQ.) Hör av dig på biggg@telia.com om du också kan tänka dig att hjälpa till på FB-sidan.

Förra året hade vi dagliga blogginlägg här på hemsidan under december. I morgon ska vi träffas för att diskutera vilka förändringar som ska göras på hemsidan. Räkna med att priserna kommer upp i början av nästa vecka. (Och snälla – tåla er till dess – för ju fler frågor ni ställer om priserna på telefon, fb, youtube desto mindre tid får vi att verkligen gå igenom priserna och uppdatera hemsidan.)

Samma sak med butikens öppettider. Ja, vi säljer fyrverkerier hela året (företrädesvis större tårtor till bröllop etc). Just nu behöver vi tiden till att göra säckar, smällkarameller, få klart butiken, uppdatera hemsidan mm. Så klart kan du komma in och handla på cykelaffärens öppettider. Men det innebär sämre kundservice (alla produkter finns inte på plats, vi skyndar oss för att få det klart som vi planerat, butiken är inte i iordningställd mm.)

Dessutom missar du våra öppningspriser. Vad det blir har vi inte hunnit bestämma än – men räkna med att du tjänar på att besöka oss den 16-17 december.

Så håll ut några dagar till. Vi lovar – vi gör vårt bästa för att få allt klart så snart som möjligt. Att besvara enskilda frågor (som redan – eller väldigt snart – besvaras på hemsidan) leder till att uppdateringen av hemsidan fördröjs.

Det finns massor av önskemål vad vi ska skriva om, vad vi ska filma mm. Superkul med ert engagemang. Från Lucia och framåt kommer vi ha bättre bemanning i sociala medier. Då fångar vi upp era önskemål!