Personal sökes!!!!

Har du erfarenhet av service och kundbemötande? Är du dessutom student, intresserad av fyrverkerier samt söker ett lärorikt extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

I Billesholm har vi Sveriges största sortiment av cyklar och fyrverkerier. Vi söker extra personal som kan arbeta dagligen under perioden den 27-31 december.

Vi söker dig som är intresserad av försäljning av fyrverkerier inför nyår. Du kommer att arbeta med försäljning där din huvudsakliga uppgift är att ge kunderna ett gott och professionellt bemötande. Kundservice är prio nummer ett för dig men du förväntas att ha intresse att lära dig om fyrverkeri. I tjänsten ingår alla på arbetsplatsen förekommande uppgifter, t ex fylla på hyllor, lagerarbete, uppackning av varor och försäljning av fyrverkerier.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt och vi ser långsiktigt på din anställning inför kommande fyrverkeriförsäljningar mellan jul och nyår.

Din profil:
Du bör ha erfarenhet av service och kundbemötande. Erfarenhet av arbete i yrkesbutik är meriterande. Som person är du framåt och glad. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att bemöta kunder. Du har lätt för att lära, kvick-tänkt och snabb i huvudräkning. Du har ordningssinne och är stresstålig, eftersom arbetsbelastningen ibland är väldigt hög. Du är flexibel och kan rycka in på kort varsel och arbeta sena kvällar de gällande dagarna.

Du måste behärskar svenska i både tal och skrift.

Är du den vi söker?

Skicka ditt CV samt ett personligt brev med foto per mail till oss. Märk ämnesfältet med ” PERSONALANSÖKAN ” längst upp i mailet. Vi tar endast emot ansökningar och eventuella frågor via vår email:
4verkeri.personal@gmail.com

Vi går igenom urval löpande, så sök tjänsten redan idag så du inte missar din chans!
Arbetsgivare
Sven Jönssons Cykelaffär AB