Provskjutning

Nu har vi uppdaterat sidan om Sun Explosion med filmer och kommentarer. Tack för bilder som ni delar med er av på FB. I mån av tid delar vi dem här i bloggen.

Sun explosion, 1 kg krut, 25 skott Bild: Andreas Hansen
Sun explosion, 1 kg krut, 25 skott
Bild: Andreas Hansen

Här kommer svar på vanliga frågor.

Ställer ni in provskjutningen om det regnar?
Nej, det är endast vid mycket kraftiga vindar som vi ställer in.
Här hittar du provskjutningsschema

Från provskjutningen i Billesholm den 26 december 2015. Filmer hittar du på www.4verkeri.se Foto: Joakim Persson
Från provskjutningen i Billesholm den 26 december 2015. Filmer hittar du på www.4verkeri.se
Foto: Joakim Persson

Hur är lagersaldot på Thunderking?
Det finns gott om Thunder king kvar. Fram t o m den 28/12 kan kunder över 18 år köpa 20 askar till priset 10 kr/ask. Den 28/12 återkommer vi om ny lagerstatus.

Men vi har ingen maxgräns för inköp av Thunder king från Extreme och RP. 19 kr/ask är inget dåligt pris.
Hittade de här inläggen på Flashback:

”När det kommer till airbombs så beror det på vad du gillar, effekt eller ljud? Om du endast bryr dig om ljudet så kan du ta och köpa Thunder kings (10kr styck). De har endast knatter effekt och låter som en vanlig airbomb. Men om du gillar effekter så kör på Thunder king ( Extreme 13 pack) som då har en fin effekt och låter ganska bra, bättre än Thunder kings som kostar 10 kr styck.”

”Skulle rekommendera att du inte köper fem paket av dom små, du kommer tröttna efter 2-3 paket. Kör på 2-3 paket såna och några 42mm istället ”

Bild: Tom Gårdman
Bild: Tom Gårdman

Vi har plockat bort några produkter från hemsidan som fortfarande finns kvar i ett fåtal i butiken (t ex Multishots och Grafitti.) Vi kan inte säga när dessa tar slut då vi inte har någon maxgräns för hur många man får köpa. Därför är det meningslöst att svara på lagersaldo.

Ta en tur till Billesholm och kolla istället. Sven är redan i butiken. I år har vi 5 nyanställda. Tre var på plats redan igår, två nya kommer idag. Dessutom börjar våra ”gamla” säljare idag och det brukar ta någon dag innan man är igång. Så ha överseende med att vi kan vara lite sega idag.

I år är vi fler än någonsin som gör vårt bästa för att besöket i Billesholm ska bli en upplevelse!