Juldagen

Nya produkter

Krångel från leverantörerna har gjort att vi inte vågat berätta något om vad vi beställt. I går fick vi ytterligare en leverans från Royal Party. Den innehåller några nya raketsatser. Bilder kommer på sidan under dagen.

Lagersaldo

Fyrverkeri Fanaktiker Tusingen också! Jag var jättesugen på att testa ett paket såna i år.

Det känns som saker tar fortare slut i år. Har det mycket med hamnolyckan att göra?

Det finns fortfarande Multishots i butiken. Vi har ändå valt att ta bort dem från hemsidan då det är så få kvar att de kan ta slut redan idag.

Hittills i år har vi haft fler kunder än någonsin. Jättekul att så många hittar till oss!!! De flesta nya kunderna har fått tips av vänner och bekanta. Så stort tack till alla er som berättar gott om oss!

2017 måste alla fyrverkerier vara CE-märkta. Vi räknar med att de flesta produkterna på vårt lager ska vara slutsålda inom 24 månader – därför är risken större att vissa produkter tar slut innan årsskiftet. Det kommer ändå att finnas väldigt mycket att välja på fram till tolvslaget.

Så är det någon speciell produkt du är intresserad av – se till att göra dina inköp före den 29/12.