Rio – prisvärt nyårsfyrverkeri

 Fakta – här hittar du en film

Skott: 50

Krutvikt: 450 gr

Kaliber: 20 mm

Historia: 2013 var Rio en av våra nyheter tillsammans med New York och Paris. Rio blev genast en av våra storsäljare – även om det inte skrivits så mycket om den.

Fyrverkeritårtan "RIO är en mycket trevlig mindre tårta med 50 skott och krevader med en god färgåtervinning i bland annat rött, grönt, gult och lila, med en bas av silver. Varierande krevader från peon till palm samt en trevlig final i multiformat." Robin Nicander
Fyrverkeritårtan ”RIO är en mycket trevlig mindre tårta med 50 skott och krevader med en god färgåtervinning i bland annat rött, grönt, gult och lila, med en bas av silver. Varierande krevader från peon till palm samt en trevlig final i multiformat.” Robin Nicander

På flashbacks sida om nyårsfyrverkeri har vi inte hittat något om Rio. Därför har vi bett Robin Nicander beskriva Rio;

RIO är en mycket trevlig mindre tårta med 50 skott och krevader med en god färgåtervinning i bland annat rött, grönt, gult och lila, med en bas av silver. Varierande krevader från peon till palm samt en trevlig final i multiformat.

Sagt om Rio på vår FB-sida:

Robin Brown Rio är mycket fin och mäktig tårta i en liten förpackning!

Marcel Willman Rio är en tårta med ett bra tempo och masa fina effekter. Ett måste till nyårsafton och extremt prisvärd!

Oliver Börjesson Rio är defenitivt en musthave på nyår! Den har ganska mycket skott och fina färger med rätt bra knall. Prisvärd och den har även precis lagom tempo, inte för snabbt och inte för sakta utan lagom. Verkligen en tårta jag skulle rekommerndera!