Finns det något kvar i butiken?

Har ni öppet annandagen? Och tar ni kort?

Här hittar du öppettiderna. Det går bra att betala med kort!

Skulle ni kunna lägga ut en mer detaljerad bild på bombpaketet för 495kr?

Troligen lägger vi inte upp fler bilder i år. Nu är det full fart i butiken – och som vi tidigare sagt – vi är inte en webb-butik – vi vill att det skall vara en upplevelse att besöka butiken i Billesholm.

När det gäller de produkter vi packar själv (bombpaket, säcken, smällkaramellen, Big Box, Big thunder) kan innehållet variera. Här lägger vi med produkter som vi bara har ett fåtal kvar av – när de är slut ersätts de av andra produkter. Därför kan vi inte garantera innehållet. Vad vi kan garantera är att du får mer för pengarna än om du köper de enskilda produkterna. Se innehållet som en överraskning!

Ingen mer tävling?

Jovisst! Vår tävlingsansvarige hade problem med uppladdningen igår – men nu är tävlingen uppe. Och det kommer flera – så fortsätt följa oss på FB och instagram!

Fortsätt även fotografera och dela med er av bilder på FB eller hashtagga 4verkeri på instagram – det kan ni ha nytta av i framtida tävlingar.

Ni pratar inte mycket om tiger? Har den kommit eller?

Nej, vi väntar fortfarande på containern. Leverantören har haft problem att ordna transporter. Tyvärr har vi inte mer besked att ge än så. Vi skulle haft den här redan i november – men sedan flyttades datumen fram till absolut senast den 14/12 – som flyttades fram till den 21/12.

Vi kan inte garantera att den är här innan nyår. (Den innehöll även en nyhet som vi inte presenterat på hemsidan än… vi vågar helt enkelt inte med hänsyn till leverantörens problem att leverera.)

De närmaste dagarna kommer vi berätta mer om våra egna tårtor – så fortsätt gärna dela med er av era åsikter på FB. Det hjälper andra fyrverkeriköpare och blir mer trovärdigt om vi själv använder superlativ om våra produkter.