FB-kommentarer om nyårsfyrverkerier

Först – superkul när ni tar bilder på era nyårsfyrverkerier och butiken. Ännu roligare när ni delar bilderna på vår sida – eller på instagram med #4verkeri. (Kan redan nu avslöja att det kommer fler tävlingar – där ni kan ha nytta av dessa bilder.)

Trots att årets annonsering inte har kommit igång har det varit tryck i butiken – både fredag och lördag. Framförallt har det kommit många långväga kunder. (Tack Alexander för att vi fick dela din bild).

Alexander Friström från Åtvidaberg på besök i fyrverkeributiken
Alexander Friström från Åtvidaberg på besök i fyrverkeributiken

Så klart funderar vi på hur kunderna hittar hit -från Göteborg, Stockholm, Åtvidaberg. Där har vi ju aldrig annonserat? Och hur kan vi bli ännu bättre?

Så – fortsätt dela era bilder på FB sidan (och skriv gärna om det är ok att vi delar dem här på bloggen). Ni får väldigt gärna också skriva recensioner om besöket. (Det kommer alltid några gnälliga varje år som klagar på att vi inte har kölappar, att vi säljer fyrverkeriet etc – vilket drar ner vårt betyg).

Vi har tagit bort meddelandefunktionen. Säkraste sättet att få svar på frågor är nu att lägga dem som ett nytt inlägg – då hamnar de till vänster och vi läser av dagligen. (Trådarna i övriga inlägg är långa och det är lätt att missa.) När de ligger som inlägg finns det möjlighet för andra att gå in och svara på frågor (som vi redan svarat på tidigare). Nya frågor ger vi svar på här på sidan.

Nu till svar på senaste dygnets nya frågor:

Går det att beställa svaga fest och innomhusfyrverkerier från er? t ex knallsnören, partypoppers, mm. och få dem hemskickade?

Vissa av de här produkterna skickar vi under lågsäsong. Under högsäsong prioriterar vi servicen i butiken – så ring 042-720 35 och prata med Sven.

Hej jag undrade ifall ni på 4verkeri har några andra sätt att leverera fyrverkerier eller någon privat person har någon möjlighet att köpa fyrverkerier och skicka dem till mig. Jag betalar såklart priset för fyrverkerierna som jag ska ha och jag betalar även för frakten. Skriv i pm ifall någon har möjlighet att göra detta ?
Tack i förskott

Fortfarande är det många frågor om vi kan skicka eller leverera på något annat sätt. Men att bygga en ny organisation kräver resurser som kanske skulle leda till prisökningar. Vår grej är butiken i Billesholm. Den tar lång tid att förbereda – och det är det som gör besöket till en upplevelse. Att bara få fyrverkerierna hemlevererade blir inte samma grej.

Kanske skulle vi kunna ha en tråd under inlägg där ni kan hitta andra som ska till Billesholm så att ni kan samköra?

Har Q-box och Big Boom försvunnit från hemsidan, eller är dom helt enkelt redan(!) slut?

Det finns ett fåtal kvar av Boom Boom, Q-box och Skybomb – men vi har tagit bort dem från hemsidan då de sålt så mycket redan att vi räknar med att de kommer att ta slut inom några dagar.

Vi gör vårt bästa för att hålla hemsidan uppdaterad (dvs ta bort produkter innan de är helt slut).

Vad kostar Eldorado?

Det finns bara ett fåtal kvar – därför har vi valt att inte lägga ut priset på hemsidan. De får helt enkelt vara en bonus för dem som tar sig till butiken innan den 29 :). Här kan du läsa vad vi skrivit i tidigare inlägg.

”Indy, Daytona, Tempest, Charger, Eldorado och Graffitti har vi bara kvar ett fåtal av. Troligtvis kommer de ta slut innan den 28/12. Vi har ett gigantiskt utbud av mer prisvärda tårtor. I stället för att kunderna ska ringa/skriva och fråga vad de kostar och om de finns kvar har vi valt att låta dem bli “bonus” för butikens kunder. Dvs – finns det kvar när du kommer har du haft tur. Att priset är lägre än hos konkurrenterna kan vi garantera ;).”