Fyrverkeribudget

Idag hade vi hoppats kunna presentera årets alla nyheter – men fortfarande har containern inte kommit. Ny uppgifter gör gällande att vi ska ha den på måndag. Så håll tummarna!

Årets vanligaste fråga är – när börjar ni sälja ThunderKing. Äntligen kan vi ge ett riktigt svar – i morgon (den 17 december) kl 16.00 är de på plats i butiken!

Det är svårt att förklara vilket gigantiskt jobb det ligger bakom skapandet av fyrverkeributiken. I dag har vi tagit en film på bombhyllan.

Som ni ser är den långt ifrån klar. Två nyheter väntas komma i morgon – så förhoppningsvis kan vi presentera en ny film på fredag.

I säcken får du mycket tårtor för pengarna. Har du tur kan du få tårtor som inte längre säljs i butiken. I säckarna hamnar tårtor som vi bara har kvar ett fåtal av. Därför går det inte att med säkerhet säga vad varje säck innehåller. I gengäld får du mer för pengarna när du köper säcken än om du köper produkterna enskilt.

Har du en fyrverkeribudget på runt 1.500 kr får du väldigt mycket för pengarna om du väljer en säck (1.695 kr). Då får du både tvåtumsbomber och många tårtor. Super Salut är en fin avslutning.

Ökar du på din fyrverkeribudget till runt 2.000 kr föreslår vi att du lägger till ytterligare en avslutningstårta med stora kaliber – t ex Dragon, Subwofer eller Big Salvo.

Har du en fyrverkeribudget däröver så lägger du till en raketsats, ytterligare några stora tårtor eller kanske Big thunder. Säcken är en bra grund där du får en variation av tårtor, raketer och bomber för en hyfsad peng.

Dagens nyhet är en liten sol från Linders. Vi har även sänkt priset på Stars and Stripes. (Sven vill gärna ha december på sig att sätta priserna. När han vistas i butiken jämför han vad man får för pengarna och sätter priserna efter det. Det är priset i butiken vid inköpstillfället som gäller (hemsidan och butiken uppdateras samtidigt).