5 december – nu är fyrverkeributiken klar!

Fortfarande får vi dagligen frågan om när vi börjar sälja fyrverkerier.

Större tårtor säljer vi året runt. I går blev fyrverkeributiken klar – och alla priser är satta. Fortfarande väntar vi på nya fyrverkeritårtor, thunder king och air bomb. Du kan räkna med att alla raketer, raketsatser, bomber mm finns i butiken den 18 december.

Vi har svårt att beräkna hur mycket som går åt så kommer du efter den 28 december så är risken större att vissa produkter är slut – men du kan vara säker på att det finns mycket att välja på ända tills kl 24 på nyårsafton.

Öppetttiderna från julafton till nyårsafton står på hemsidan. Resterande del av året kan du handla fyrverkerier när cykelaffären är öppen. Emellertid finns inte samma utbud eller kundservice under resterande del av året. Cykelaffärens öppettider är måndag-fredag 10-18 och lördagar 10-15. Avtala gärna tid med Sven om du skall ha större tårtor utanför fyrverkerisäsongen.

Varför vi inte skickar fyrverkerier kan du läsa om här. 

Varför vi inte har någon webb-butik eller möjlighet att lägga undan fyrverkerier kan du läsa om här.