3 december – 28 dagar kvar till nyårsafton!

I år blir det inte någon adventskalender. Istället kommer vi lägga upp ett inlägg om dagen här på hemsidan.

Om ni hjälper oss att dela kan priserna hållas nere!

Hur då?

  1. Vi kan lägga mindre på marknadsföring
  2. Syns vi i sociala medier är det fler som hittar till Billesholm. Ökade volymer ger lägre inköpspriser och möjlighet att täcka kostnader med mindre marginaler.

Genom att gilla inläggen på FB får vi också veta vilken typ av inlägg vi ska göra mer av.

För det mesta är det kul att läsa vad ni skriver om oss på nätet. Si04:s inlägg gjorde oss extra glada.

Så är skrev hen; ”för att summera! fyrverkeriet är nu avfyrat, jag blev ganska nöjd, födelsedagsfiraren och publiken var i extas. Efter månader av google/tuben/svenska-lev/polensidor valde jag att ta mig till Billesholm för att köpa rubbet, blev en smidig och i mitt tycke extremt prisvärd lösning.”

Vi tar oss friheten att även lägga en länk till youtubeklippet.

”så här blev fyrverkeriet:

inledning: New York (15 m) Monster (15 m) New York (samtidigt)

mellanspel: blå bengaler i framkant, V-rack med 12 romerska ljus, Råttsvans och Crackling Tail (Silverkometer) & en Night Planner.

upptempo inför finalen: 1001 nights (15 m) 1001 nights (samtidigt), hade gärna haft ett större avstånd mellan tårtorna där men då den skjuter i vinkel och det var lite skogsdungar i närheten som då hamnade lite i riskzonen fick de så lite för tight.
Final: Monster (20 m) Monster (20 m) Dragon (10 m) ställ med 25 raketer (10 m) Dragon (20 m) Monster (20 m) Monster
(GIVETVIS samtidigt)

höll mig till ursprungsplanen att hålla ganska god bredd. Eftersom elektrisk avfyrning inte var ett alternativ förlängde jag stubinerna med visco, ungefärligt uträknat för att tajma in simultana starter.

Jag är nöjd med nästan alla produkterna, blev lite besviken på Night plannern då den på 4verkeri.se ser ut att enbart ha silverkrevader (och därför skulle passa bra med de romerska ljusen), dock dök det upp en hel del färgade krevader, lite synd. tändrören var skräp (brann löjligt fort), men det gick ändå.

tycker att Dragon levererade bra för ynka 595 kr. 1001 Nights höll bra tempo och var perfekt inför finalen. Utropstecknet måste bli Monster. absolut inte den snyggaste tårta jag sett, MEN för 219 kr är den sinnessjukt prisvärd! vad får man för 200 spänn hos andra tillverkare? och i kontrast till det måste jag ge Monster mina varma rekommendationer.

eftersom detta var min första resa till Sven så är jag ännu barnsligt nöjd med hur mkt produkter jag fick för pengarna. Eftersom jag tidigare mestadels hållit mig till Svea, Linders och Hammargrens (de prisbilderna känner ni ju till)
så blev besöket i skåne en revolution för mig. Jag kommer att resa tillbaka.”