1 december – 30 dagar kvar

Det är många produkter att hålla rätt på när sidan ska uppdateras. Tack för hjälpen med att hitta oklarheter. Nu ska förhoppningsvis det mesta vara fixat.

Här kommer svar på senaste dygnets frågor;

Är det dom priserna som står på er sida som gäller detta året ??
Är bomber sidan uppdaterad?
Är alla saker uppdaterade nu eller vad finns kvar?

Vi väntar ytterligare leveranser. Efterhand som produkterna kommer in i butiken uppdaterar vi sidan. Priserna som finns på hemsidan nu är de som gäller fram till nästa säsong. (Vi reserverar oss dock för felskrivningar och prisändringar – som alla andra.)

Hej, kommer Qbox ändra innehåll till detta: i så fall kommer priser att vara samma

Qbox har samma innehåll som förra året – och priset är 39 kr.

Vad ingår i tårtpaketet? vad för tårtor?

Tanken med säcken, tårtpaketet, smällkaramellen etc är att det ska bli en överraskning när man öppnar. Värdet ska vara högre än om du köper de enskilda produkterna. Eftersom många frågar om innehållet har vi valt att lägga upp bilder för varje paket där man ser innehållet. Bilderna är upplagda så att du både ser det oöppnade paketet och de enskilda produkterna. Om vi tar tårtpaketet ser du det inplastade paketet och följande produkter: Bulls eye, Cocktail Party, Da Capo, attack, Pop air, Tivoli, Cannon Ball, Top Fuel och en grön missiltårta. Det är dessa 9 tårtor som ingår i paketet.

9 tårtor
9 tårtor

Den gigantiska tårtan på golvet, vad är det för nån, är det som ni säljer?

Vi har massor av tårtor i butik. Vissa tar vi bara in i ett fåtal exemplar. Om du kommer den 18-28 december brukar allt finnas kvar – men det är så klart svårt att lova då vi inte vet hur många kunder som kommer dessa dagar.

hej, jag bara älskar er butik men vi ska ej dit förrän efter jul  tror du/ni att det finns några paket 10kr airbombs kvar då ? är ganska ledsen

Det hoppas vi ;). Vi har beställt massor av thunder king – men vet som sagt inte hur mycket vi kommer att sälja. Den 18-19 december kommer varje vuxen kunna köpa 20 askar för 10 kr/ask. Därefter kollar vi lagret hur mycket som finns kvar. Har det gått åt väldigt många kommer vi sänka antalet. Förhoppningsvis ska de räcka åtminstone t o m den 28/12. Så kommer du innan den 28/12 behöver du inte vara orolig. (Eftersom vi har beställt väldigt, väldigt många tror jag inte att vi sänkt max-antalet den 28/12 – men det är ju inget vi kan lova.)

Vad kostar Tempest tårtan
Vad kostar eldoradotårtan?

 

Indy, Daytona, Tempest, Charger, Eldorado och Graffitti har vi bara kvar ett fåtal av. Troligtvis kommer de ta slut innan den 28/12. Vi har ett gigantiskt utbud av mer prisvärda tårtor. I stället för att kunderna ska ringa/skriva och fråga vad de kostar och om de finns kvar har vi valt att låta dem bli ”bonus” för butikens kunder. Dvs – finns det kvar när du kommer har du haft tur. Att priset är lägre än hos konkurrenterna kan vi garantera ;).

och vad kostar street fighter

Kan ni svara på vad den nya big Box kommer kosta den som skulle ersätta street fighter??

Som vi skrivit på sidan är street fighter slut. I stället har vi kombinerat Big Box som är ett mer prisvärt alternativ. Den kommer att kosta 350 kr. Här ser du skillnaden i innehåll. Observera att på bilden med Big Box har vi inte plockat ut innehållet. På bilden med Street Fighter har du både en hel förpackning och sakerna som finns i. Dvs bilden med Street Fighter innehåller två förpackningar medan Big Box bara innehåller en.

Big Box - NYHET 2015
Big Box – NYHET 2015

StreetFighterEF

På bilden med smällkaramellen
Är det alla grejorna som är i?

vad är super för nåt

IMG_5345

Längst bak i bilden ser du tre ouppackade smällkarameller. I förgrunden har vi lagt upp alla sakerna som finns i. Super är en confettikanon.

Har ni inte kaskad bomberna längre?

Hej ser på hemsidan att fyrverkerisatsen Hurricane fortfarande finns kvar men i ett inlägg för ett par dagar sedan så skulle den utgå?

Det finns många produkter i butiken som vi bara har ett fåtal av. Några finns inte i produktion längre (så är det t ex med Hurricane). Andra har vi inte lyckats förhandla fram ett tillräckligt bra pris på.

Vi är inte någon nätbutik. Vår grej är att göra besöket i butiken till en upplevelse. Och vi kan garantera att du kommer ha mycket att välja på i butiken ända fram till nyårsafton. Att sortimentet är mindre efter den 28/12 får du räkna med, för vi har väldigt svårt att beräkna vad kunderna väljer att köpa.

sänk priserna på småfyrverkerierna förra årets priser var mycket bättre, tex tjutisar 144 st = 19 kr etc etc. samma sak med bronze

Varför har ni höjt priserna?

Den här frågan har vi fått höra många, många gånger. Dagligen ringer kunder till affären för att klaga.

Här kan du läsa om varför priset på fyrverkeri har höjts i år. 

Tjena igen tänkte höra om ni kunde lägga upp småklipp/bilder från fyrverkeri butiken som ni gjorde förra året

Den här frågan gjorde oss jätteglada!!!! Någon som uppskattar det arbete som vi lägger ner på sidan. Ibland känns det tungt med alla klagomål. På Flashback kunde vi i söndags läsa klagomål om prishöjningarna. (Men mer om det i senare inlägg.)

Så klart ska vi lägga upp filmklipp från affären om ni uppskattar det!!! Vi lägger hellre tid på att dela med oss i positiv anda än att svara på frågor om priser och produkternas innehåll.

Vi ger de här ”tråkiga” frågorna några dagar till. Sedan får de leta svar här på sidan så lägger vi tiden på lite filmklipp istället!

Eller vad säger ni?