30 november – servicenivå

I år har vi funderat en hel del på att vi ska kunna ge kunderna bättre service – och ändå erbjuda oslagbara priser.

Vi tackar för alla tips om webb-butik där man kan beställa för avhämtning i butiken. I år kommer det inte finnas möjlighet att göra den förändringen. För att göra webb-butik behöver sidan byggas om – och det tar tid. Vi undersöker möjligheterna att göra det i framtiden.

Frågorna på FB blir allt fler för vart år och vi har funderat på hur vi ska kunna besvara dem på bästa sätt. Om vi anställer en person för att svara innebär det personalkostnader – som måste betalas. (Mer om prissättningen kommer i ett senare inlägg.)

Här på hemsidan blir alla inlägg sökbara. Så om vi svarar på alla frågor här kommer vi fylla på en kunskapsbank som gör att du själv kan hitta svaret på din fråga 24-7. Bra va? Och när vi väl har lagt upp svaren – sköter det sig själv utan kostnader.

Så fortsätt att ställa frågor på FB och gå in här på sidan och kolla dagen efter.

Här kommer svaren på det senaste dygnets frågor:

När börjar ni sälja smällare? När kommer thunder king in i butiken?

På hemsidan hittar du produkter som finns i butiken just nu. Dessutom finns det produkter på sidan som vi inte har fått in. Då har vi skrivit ”Slut – inkommer ca 18/12” eftersom vi inte vet exakt när containrarna kommer till oss. Mer om årets fraktproblem hittar du här.

Är allt som finns i butiken med på hemsidan?

När det bara finns ett fåtal produkter kvar har vi försökt ange det på sidan. Dessutom finns det ett fåtal av förra årets Kick Off kvar – men eftersom förpackningarna är så lika har vi valt att inte lägga ut förra årets Kick Off på hemsidan. Vi räknar med att dessa kommer vara slutsålda innan den 18/12.

Undrar vad som är uppdaterat me priser för detta året än så länge ?

Vi har uppdaterat hela sidan (men några bilder ska bytas på inomhusfyrverkeri). Dessutom ska vi fotografera några produkter som vi hade missat.

Kommer ni få in fler produkter?Kommer de fler nya tårtor än de som kommit upp på sidan

Ja, vi har beställt fler nya tårtor och raketsatser. Dessutom kan det hända att Sven köper in ytterligare produkter för att han kommer på att vi borde ha mer. Så snart vi har fått in en ny produkt kommer vi lägga upp den på hemsidan – och i mån av tid – skriva om det här på bloggen. Eftersom vi inte alltid får vad vi beställt vill vi inte lägga upp produkterna förrän vi vet att de är ok.

Kommer ni få in rp144 i år?

Nej.

Kommer det komma nya stora bomber till ett bra pris?

Bombsidan ska vara uppdaterad.

Den nya raketsatsen Grand finale xxl – är det 50mm o 60mm?

Det är 50 mm

Börjar att bli sjukt intresserad av stor säck vart kommer den att landa på i pris ca?

Årets säck är inte packad än. Därför vet vi inte priset. Vi återkommer så snart vi vet.

Nu ska jag ut och fotografera – har du frågor om prissättningen kan du ställa dem på FB. Blogginlägg om prissättningen kommer under morgondagen.