29 november – i dag håller vi söndag

I går var det många fyrverkerikunder. Därför hann vi inte sätta alla priser. Målet är att sidan ska vara helt uppdaterad i morgon kväll.

Vi kommer fortsätta med dagliga blogginlägg och svara på inkomna frågor här. Fördelen med att lägga svaren här är att du förhoppningsvis kan få snabbare svar på dina frågor genom att skriva in din fråga i sökrutan uppe till vänster.

Här kommer svaren på gårdagens frågor:

Alla saker som ni har uppdaterat på sidan har ni hemma?

Bra fråga. När vi uppdaterat hela sidan kommer vi gå igenom sortimentet. Vissa produkter (t ex Tiger-tårtan) tog helt slut förra året, men vi väntar in den i containern. Då kommer vi att skriva att den är slut.

Kommer åka ner den 10 december har ni airbombs då? vet att det står den 15 men tror ni att ni kommer ha några?

Vi väntar containrar som innehåller bl a air bomber, thunder king, Tigertårtor och nya satser. De uppgifter vi hittills fått är att fartyget anländer till Hamburg den 12 december. Mer vet vi inte i nuläget. Dock räknar vi med att vi ska ha packat upp alla produkterna i butiken den 18 december.

Tyvärr kommer vi inte kunna ge tydligare svar än så här.

Hej, jag undrar vart de andra 50 MM bomberna tog vägen från er hemsida, de kostade 59 kr för 1 pack där det var 2 bomber

Bombsidan har inte uppdaterats än.

När det gäller sortimentet tillkommer nya produkter varje år. Det innebär också att vissa produkter utgår. Dels kan det bero på att de inte tillverkas längre. Det kan även bero att Sven inte längre bedömer att de är prisvärda.

Vi vill kunna erbjuda ett stort sortiment av kvalitetsprodukter till oslagbara priser. Om en produkt blir för dyr hittar vi andra alternativ som är mer prisvärda.

jag ska til 4verkeri med min mamma och pappa får dom ta vars 20askar eller sammanlagt 20

Den som är 18 år får köpa 20 askar – det spelar inte någon roll om man kommer tillsammans. Alltså får din mamma köpa 20 askar och din pappa köpa 20 askar.

Observera att detta gäller den 18-24 december – därefter kommer vi göra en lagerinventering. Förra året tvingades vi sänka max-antalet eftersom vi sålde så mycket. Det är väldigt svårt att beräkna hur mycket som går åt. Så vill du vara säker på att kunna köpa 20 askar Thunder King för 10 kr/ask – se till att komma till butiken den 18-24 december. Du får givetvis köpa fler askar – men då till priset 19 kr/ask. (Det rekommenderade ca priset är 39 kr/ask)

Hur mycket kostar raketsatsen Neptunus?

Sidan med raketsatser är inte uppdaterad än.