28 november – vi hann längre än planerat!

Nu har vi uppdaterat de flesta priserna på familjesatser, pyrosatser, småfyrverkeri, inomhusfyrverkeri och marschaller mm. När vi skrivit att det är slut och att bilden ska tas bort betyder det att vi inte kommer få in produkten igen.

När det står ”?” istället för pris betyder det att Sven inte bestämt priset än. T ex har vi inte börjat bygga säckarna. Så snart priset bestämts uppdateras hemsidan.

Vi har även gjort en första genomgång av följande sidor: raketsatser, raketer och bomber. Idag ska vi fotografera nya produkter och i morgon räknar vi med att uppdatera dessa priser.

Alien - fontän En av årets nyheter.
Alien – fontän
En av årets nyheter.

Thunder King

När det gäller Thunder King är priset 19 kr/ask – men du kan köpa 20 askar/kund för 10 kr per ask.

Vad räknas som kund?

För att få handla fyrverkeri måste du vara 18 år och kunna legitimera dig. Det är du som kund som får handla 20 askar – och inte de som du ev. är bud att handla för. (Ja, vi får verkligen många frågor om detta.) Det är inte heller per köptillfälle – så det går inte att först handla, gå ut ur butiken och sedan komma tillbaka för att handla ytterligare 20 askar.

Förra året tvingades vi sänka max-antalet askar efter en tid. Hur det blir i år vet vi inte. Däremot kan vi lova att mellan den 18-24 december 2015 kan du köpa 20 askar/kund till det oslagbara priset 10 kr/ask. Skulle det visa sig att de börjar ta slut kommer vi uppdatera hemsidan med uppgift om ny maxgräns.

Har ni mer i butiken än på hemsidan?

Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad hela tiden. Men så klart kan någon produkt ta slut i butiken innan vi hinner uppdatera hemsidan. Det kan också vara så att vi tar bort en produkt på hemsidan för att det är så få kvar att vi beräknar att den ska sälja slut under dagen.

Kan man lägga undan produkter?

Nej, det är först till kvarn som gäller.

Vårt mål är att vara störst och billigast. Det kräver att vi håller kostnaderna nere. Vi vill göra besöket i butiken till en upplevelse. (Det tar väldigt mycket tid att bygga butiken.) Att svara på frågor på internet, hålla koll på undanlagda grejor – som kanske aldrig hämtas, etc tar fokus från det vi vill göra bra.

Ta en tur ut till Billesholm och njut av atmosfären. Om just ”din” produkt har tagit slut kan vi lova att det finns massor av andra att välja på.

Vad ska man välja?

I år har vi tagit fram tre nya paket

Big Box är en kraftigare variant av Street Fighter som liksom tavlan utgått ur vårt sortiment. Du hittar pris under pyrosatser.

Big Box - NYHET 2015
Big Box – NYHET 2015

Till dig som inte vill lägga dina pengar på dyra förpackningar har vi tagit fram familjesatsen Big Thunder. Det är en sats med rejäl krutvikt för pengarna.

Big Thunder - mycket krut för pengarna!
Big Thunder – mycket krut för pengarna!

Till dig som vill ha en bra samling tårtor har vi tagit fram ett nytt paket som du hittar under familjesatser.

9 tårtor
9 tårtor

 

Dessutom har vi fyra favoriter i repris:

BannerStorsack2BombpaketQbox

Säcken, Bombpaketet och Q-Box.

Och smällkaramellen – i år med nytt innehåll.