22 november – nyhet: Big Box med Thunder king

Det kommer många frågor om våra produkter och priser. Vi kommer att presentera dem här på sidan efter hand. Vi har haft lite problem med uppdateringen på hemsidan – så ni får ha tålamod till i slutet av nästa vecka.

I dag söndag håller vi stängt. Men på måndag fortsätter Tjolle att montera våra nya tavlor: Big Box. Vi tänker oss en fetare variant av Street Fighter. Vad tror du om det?

(Håll ut – vi kommer presentera Big Box i början av december – både innehåll och pris.)

Har ni börjat sätta priserna än?

Vi skulle ha satt priserna på småfyrverkerierna denna helgen – men vi fick problem med uppdateringen av hemsidan – så det kommer i slutet av nästa vecka istället. Eftersom det hela tiden kommer många frågor tycker vi att det är mest schysst att alla får reda på priserna samtidigt. Därför kommer vi inte ge några enskilda svar på FB – utan gå in här under aktuellt så kommer vi hålla er informerade om det som händer.

Har ni börjat sälja aribomber?

Nej, inte förrän i mitten av december

Har ni börjat sälja fyrverkeri?

Ja, på cykelaffärens öppettider säljer vi fyrverkeri hela året. (Vardagar 10-18, lördagar 10-15.)

När är sortimentet som störst?

Den 18 december räknar vi med att alla produkter ska vara på plats.

Under perioden den 18-28 december räknar vi med att allt ska finnas kvar – men det är inte något vi kan garantera. Så vill du vara säker på att få tag i en viss produkt – så kom den 18-19 december.

Tjolle packeterar de nya "tavlorna" - Big Box.
Tjolle packeterar de nya ”tavlorna” – Big Box.