Om en månad har vi uppdaterat med 2015 års fyrverkeri

Oj, oj, oj vad det kommer många frågor på FB just nu. Först i december har vi avsatt resurser för att hinna svara på alla frågor om fyrverkeri.

Här kommer svar på de vanligaste frågorna:

Den 20/11 beräknar vi börja uppdatera hemsidan med 2015 års fyrverkeri. Den 13/12 beräknas hemsidan vara uppdaterad med 2015 års priser och produkter.

Fram till dess att sidan uppdaterats säljs större produkter (som tårtor) till 2014 års priser. Observera att vi inte har möjlighet att gå in och svara på vad som finns i butiken. Du är välkommen hit på cykelaffärens öppettider – och kan då se det fyrverkeri som finns kvar.

Air bomber börjar vi inte sälja förrän efter Lucia. Här – under aktuellt – kommer vi att informera om vad som händer i butiken.

Det är svårt att beräkna hur mycket vi kommer att sälja. Därför är det först till kvarn som gäller. Den 26-28 december brukar fyrverkeri sortimentet vara komplett. När det gäller Thunder king kommer vi ha ett maxtak för hur många man får köpa – hur många kommer vi att meddela på hemsidan kring Lucia. Säljer vi många kommer vi sänka taket för att de ska räcka till. Men vi kan ju inte lova något – det beror ju på hur många som kommer och hur mycket kunderna handlar. Aktuell info kommer att finnas här under ”Aktuellt”.

Sammanfattningsvis:

Just nu vet vi inte mer än det som står på sidan. Till Lucia skall sidan vara uppdaterad – och då kan du se både sortimentet, priserna och ev. maxtak.

Vill du handla fyrverkeritårtor till förra årets priser – åk ut till Billesholm före den 20/11. Öppettider som i cykelaffären – dvs mån-fre 10-18 och lör 10-15.

Vill du vara säker på att få tag i en viss produkt – gör dina fyrverkeriinköp den 18-28 december.

Och nej – det finns inte någon möjlighet att beställa, lägga undan eller få skickat produkter. Vi minskar administrationen och håller kostnaderna nere för att kunna erbjuda så låga priser som vi bara kan.

Att ha personal som besvarar frågor på FB-sidan kostar också pengar – därför har vi valt att ha väldigt låg svarsfrekvens januari-november. Du kan alltid ringa butiken på 042-72035 om du har någon fråga. Under december ökar vi bemanningen. Vi hoppas att du håller med oss om att det är viktigare att fyrverkerierna har låga priser än att kunna svara på alla frågor resten av året.

Och JA – vi är väldigt tacksamma om du hjälper till att besvara frågorna som kommer på FB.

Tack på förhand – och väl mött i december!