Robin Nicanders 5-i-topp

1:a plats: Indy 500, 25 skott – 795 kr
Information: Indy är enligt mig en väl avvägd och kombinerad tårta med genomgående stora och ihållande krevader i silver med vissa inslag av andra färger, där ibland röd som effektivt kompletterar silvereffekten. Bra stighöjd och kraftiga krevader, definitivt en fyrverkeritårta som är värd var enda krona och håller absolut tolvslagsklass.


2:a plats: Monster, 19 skott – 249 kr
Information: En helt fantastisk tårta med stora krevader i flera skarpa färger av bra variation och kombination. Genomgående och ihållande färger i rosa, blå, grön och röd, kombinerade med grundeffekter i silver och guld. En bra tårta för den som vill ha en tårta med bra variation bland effekter och färg och stora krevader.


3:e plats: Dragon, 25 skott – 595 kr
Information: Stor tårta med stora och kraftiga krevader, grundeffekt i silver och till viss del guld samt färger i rosa, grön, röd och blå i god variation. Bra färgåtervinning och effekter som håller sig kvar länge, bra stighöjd och kraftiga krevader. En bra tårta för den som är kräsen med färg och kombination.4:e plats: Kick On, 19 skott – 480 kr
Information: Väl avvägda krevader i blått, rött och grönt med silver som grundeffekt. Stora och ihållande krevader, bra stighöjd med genomgående effekter och bra variation med färgskiftningar. En tårta för den som gillar silver i krevaderna, men samtidigt vill ha en variation på färginslag med kraftiga krevader.


5:e plats: Paris, 25 skott – 345 kr
Information: En bra tårta med medelstora till stora krevader, silvereffekter till grunden med färger i rött och blått, bra stighöjd och kraftiga krevader. Tårtan kan, trots sin något i jämförelse med de andra lägre kaliber, fortfarande ge ett iögonfallande fyrverkeri i tolvslagsklass.