Lagersaldo

annonshdpil

Inte i vår vildaste fantasi hade vi kunnat tro att det skulle säljas så mycket Thunder King.

Maxgränsen på 10 paket per person har gjort att vi nu kan säga att de kommer att räcka ända fram till i morgon. Men vill du vara säker på att det ska finnas Thunder King kvar – så se till att komma hit idag. Troligtvis kommer de att räcka även i morgon – men som du förstår är det svårt att lova något.

Fortfarande finns det mesta i butiken. På hemsidan har vi tagit bort de tårtor som är slut på lagret och endast finns i ett fåtal kvar i butiken. Det innebär att det nu finns mer i butiken på hemsidan.

Kunderna har redan börjat komma – under dagen prioriterar vi kunderna i butiken – så nytt lagersaldo kommer inte förrän i morgon förmiddag. Att ringa butiken för att fråga om en produkt finns kvar är inte meningsfullt. Det som finns just nu kan vara slut inom 30 minuter.

Vi har inte någon möjlighet att lägga undan produkter. Det är ”Först till kvarn…” som gäller.

Idag är det öppet 10-21 – så vänta inte om det är något speciellt du vill ha.