Fyrverkerier ska vara kul!

Fyrverkerier från provskjutningen i Billesholm den 27 december 2012
Fyrverkerier

 

I december 2012 startade vi FB sidan och hemsidan 4verkeri.se som en kul grej. Allt gick ganska snabbt och vi överraskades av engagemanget för fyrverkerier.

Banner-Fyrverkerioutlet

De som gillade sidan ville se filmer från butiken och på fyrverkerier. Eftersom Sven inte gillade att vara med var det roligare att filma kisse. Då hade kisse inte något namn – men när frågorna haglade om vad Kisse hette fick hon heta Katten Jönsson.

Bombpaket

Det var på FB vi fick frågan om vi inte kunde göra ett bombpaket. Det var även där frågan kom om vi inte kunde filma från provskjutningarna. Vi lyssnade och försökte uppfylla era önskemål.

Instagram tävling

2013 fick vi idén att göra några tävlingar. Vi ville ge något till alla de som hjälpte oss att svara på frågor på FB sidan, vi ville göra det lite kul och festligt.

Förra årets mojängtävling blev smått kaotisk och vi bestämde oss för att göra något mindre impulsivt i år.

Det blev en FB tävling om fyrverkerier där många gilla-markeringar premierades. Vi tyckte att det var en bra grej – den som spred 4verkeri.se bland sina vänner hjälpte ju oss med marknadsföringen. Inte i vår vildaste fantasi kunde vi tänka oss att någon ens skulle komma på tanken att skapa falska profiler för att gilla sin egen bild när det är så mycket trevligare och enklare att sprida en bild bland sina vänner.

På instagram tyckte vi att det var kul om kunderna berättade för sina vänner att fyrverkerierna var inköpta hos oss genom att hashtagga 4verkeri.

Vi ville göra en kul grej. Vi ville skapa en kul stämning.

10806292_680093132103677_1528891945406317822_n

 

Men oj, vad fel vi hade.

Det har sagts att bilder snotts. Och plötsligt kommer vi in på juridiken och regler om upphovsrätt. Allt det där får vi ta nästa år.

IMG_1765
Fyrverkerier ska vara kul – du får gärna dela den här bilden

Nu har vi högsäsong i butiken. Antagligen tack vare er och att ni varit så duktiga på att berätta att vi har låga priser på fyrverkerier, hög kvalitet och bra service.

Alla positiva ord gör oss glada och sporrar oss till att jaga ännu bättre priser på fyrverkerier, jobba ännu snabbare, ge er ännu bättre service. STORT TACK!!!

Men – allt gnäll på FB de senaste dagarna har gjort att vi bestämt oss för att inte ordna fler tävlingar. Istället får vi försöka göra något roligt inför nästa säsong som inte innehåller något tävlingsmoment.

Nu fokuserar vi på er som tycker att det är kul med fyrverkerier och som gillar oss för dem vi är. Nu ger vi järnet för att ni göra ert besök i Billesholm till en positiv upplevelse.