Full fart i billigaste fyrverkeributiken

De senaste dagarna har det varit full fart i fyrverkeributiken. Att bygga butiken tar sin tid, men nu är butiken full av nyårsraketer, pyrosatser, tårtor, bomber, raketsatser – ja, som du vet ser vi till att vara den billigaste fyrverkeributiken med det största utbudet.

IMG_1108

Målet är att vi ska hinna uppdatera en sida om dagen.

Sidan med pyrosatser uppdaterades igår. I kväll har vi lagt in bilder och priser på sidan med småfyrverkerier. Förhoppningsvis ska bombsidan i stort vara uppdaterad i morgon kväll – och i vart fall på måndag.

IMG_1223 3

I morgon ska Micke och Padda sätta upp skyltar längs vägen. Utan marknadsföring kommer det kanske inte några kunder 😉 – och vi har köpt hem MYCKET fyrverkeri i år!

IMG_1093

På youtube har vi lagt upp några filmer från butiken. Håll tillgodo så länge!

Vi återkommer med mer material allt eftersom!