Produkter

Här kan du lägga till nya produkter i din butik

Produkter per sida
 • Bomber

  Bomber (16)

  Bomber är som en pinnlös raket. Låt dig inte luras av bombens storlek - även en mindre bomb kan ge en god krevad och stor stjärnbild. En längre bomb har normalt en högre stighöjd. Genom att blanda olika bomber får du ett helt festfyrverkeri.
 • Fyrverkeritårtor

  Fyrverkeritårtor (119)

  En fyrverkeritårta är en fyrverkeripjäs med många seriekopplade skott, där man bara tänder på en stubintråd. Olika fyrverkeritårtor ser olika ut - de kan ha ett snabbt eller långsamt förlopp, ha mycket eller lite färg- och ljuseffekter samt vara tysta eller ha mycket knalleffekt. Maximal krutvikt för en enskild fyrverkeritårta är för konsumenter 1.000 gram krut. Seriekopplade fyrverkeritårtor kan dock ha upp till 5.000 gram krut.
 • Inomhusfyrverkerier

  Inomhusfyrverkerier (6)

  Inomhusfyrverkeri är en riktig stämningshöjare som passar utmärkt på festen.
 • Övrigt

  Övrigt (31)

  Solar, fontäner, bengaler, marschaller, tändare och tändrör är sådant som hör kategorin övrigt till. Fontäner sprutar stjärnglitter och finns att få med eller utan knaster. Solar fästs på en vägg eller ett träd och snurrar när de antänds. Bengaler ger en färgad låga och har god rökutveckling. Snygga att lysa upp trädgården med om de t ex placeras bakom en buske, genom så kallat trollsken. Rislyktor seglar ljudlöst upp mot himlen som en självlysande luftballong. Facklor används ofta till fackeltåg. Marschaller brinner. Gemensamt för allt fyrverkeri är att det behövs tändare. Med en stormtändare kan du få eld även om det blåser.
 • Raketer

  Raketer (20)

  Raketer har normalt en stighöjd mellan 20-75 meter. Ofta ger en större raket en högre stighöjd. Maximala krutvikten för en raket är 75 gram krut. Raketer på 75 gram ger en stor och iögonfallande krevad med mycket god stjärnbild.
 • Satser

  Satser (40)

  Familjesatser, pyrosatser och raketsatser är olika sorters fyrverkerisatser som fyller olika behov. Familjesatser kan innehålla både bomber, raketer, tårtor och fontäner, pyrosatser kännetecknas av allt från marksolar och smatterkulor till blinkbomber, smatterband och mini bi medan raketsatser ger en bra blandning av olika raketer.
 • Småfyrverkerier

  Småfyrverkerier (34)

  Småfyrverkerier innefattar fyrverkeripjäser i den lite mindre skalan, vilka dock kan vara lika rogivande som de större fyrverkerierna. Exempel på pjäser är; mini-bi, stora flugor, blinkbomber, smatterband, marksolar, stora och små stridsvagnar, racerbilar, färgsnurror, missiltårtor mm.