4verkeri@gmail.com 042-720 35
Produkter
Produkter per sida
 • Bomber

  Bomber (16)

  Bomber är som raketer, fast utan pinne. Blandar du olika bomber så blir det ett helt festfyrverkeri. Även en mindre bomb kan ge en god krevad och stor stjärnbild. En längre bomb har normalt en högre stighöjd.
 • Fyrverkeritårtor

  Fyrverkeritårtor (109)

  En fyrverkeritårta är en fyrverkeripjäs med många skott som är seriekopplade, och där man bara tänder på en stubintråd. Fyrverkeritårtor kan ha ett snabbt eller långsamt förlopp, ha mycket eller lite färg- och ljuseffekter samt vara tysta eller ha mycket knalleffekt. Maximal krutvikt för en enskild fyrverkeritårta för konsumenter är 1.000 gram krut. Seriekopplade fyrverkeritårtor kan dock ha upp till 5.000 gram krut.
 • Inomhusfyrverkerier

  Inomhusfyrverkerier (6)

  Med inomhusfyrverkeri höjer du stämningen på festen.
 • Övrigt

  Övrigt (30)

  På den här sidan har vi samlat solar, fontäner, bengaler, marschaller, tändare och tändrör. Fontäner, med eller utan knaster, sprutar stjärnglitter. Solar fästs på en vägg eller ett träd och snurrar när de antänds. Bengaler ger en färgad låga och har god rökutveckling. Snygga att lysa upp trädgården med om de t ex placeras bakom en buske, genom så kallat trollsken. Rislyktor seglar ljudlöst upp mot himlen som en självlysande luftballong. Facklor används ofta till fackeltåg. Marschaller brinner. Gemensamt för allt fyrverkeri är att det behövs tändare. Med en stormtändare kan du få eld även om det blåser.
 • Raketer

  Raketer (21)

  Raketer har normalt en stighöjd mellan 20-75 meter. Generellt kan man säga att ju större raket desto högre stighöjd. Maximala krutvikten för en raket är 75 gram krut, vilket genererar en stor och iögonfallande krevad med mycket god stjärnbild.
 • Satser

  Satser (38)

 • Småfyrverkerier

  Småfyrverkerier (31)

  Småfyrverkerier innefattar fyrverkeripjäser i den lite mindre skalan, vilka dock kan vara lika rogivande som de större fyrverkerierna. Exempel på pjäser är; mini-bi, stora flugor, blinkbomber, smatterband, marksolar, stora och små stridsvagnar, racerbilar, färgsnurror, missiltårtor mm.